Vår trädgårdsbutik i Huddinge

Välkommen till vår trädgårdsbutik i Huddinge Stockholm!

Glömstavägen 522 B , 141 32 Huddinge

Under försäljningssäsongen (vanligtvis från mars till oktober) har vi de flesta storlekar av thuja smaragd (från 60 cm till 200 cm) alltid i lager.  Du kan komma, se och själv välja de du gillar mest. Vi har sysslat med tujor sedan 2007, vi vet mycket om dem och delar gärna med oss av vår kunskap. Vi ger dig råd om hur du ska ta hand om dina plantor, hur du ska plantera, vattna och gödsla dem… 

Till den som vill ha något unikt och enastående i sin trädgård, hem eller lokal erbjuder vi olika plantor (tujor, idegranar, eneträd…) i olika bonsai-former. Det kan vara kulor, spiraler, koner eller fyrkanter. En del plantor växer från början på plantager där de formas noggrant varje år tills de når rätt storlek, en del skärs ur redan vuxna exemplar. I vår trädgårdsbutik i Huddinge kan vi beskära växter på begären till valfri form. Vi har en person i vårt team som på begäran även kan forma en vuxen planta i din trädgård enligt dina önskemål.

Vi erbjuder även andra växtarter förutom tujor. Idegranar, granar och eneträd av olika sorter och i olika former. Om du är intresserad av något speciellt – ring oss så försöker vi uppfylla dina krav.

Dekorativa figurer, fontäner, möbler och blomkrukor i betong eller FineCreate-tekniken är ett komplement till din trädgård, en prydnad till sofistikerade rum och ibland en både dekorativ och praktisk detalj i dina utrymmen. Bland många olika mönster som finns i olika färger och konfigurationer kan du välja ut något unikt som låter din trädgård eller dina rum skilja sig från andra.

Gabioner är unik dekoration av tråd och färgad sten och växter. Detta vacker naturell prydnads som uppskattar den ursprungliga stilen. De kan vara ett utmärkt komplement till både interna utrymmen, till exempel: Hotell, kontor, restauranger och utomhuslägen som trädgårdar, parker, kaféer mm. Förutom de föreslagna mönstren har vi möjlighet att göra en gabion i kundens ritning.

Du hittar färdiga modeller av gabioner i vår trädgårdsbutik i Huddinge. På begäran kan vi också ta fram en skräddarsydd form.

Vårt sortiment av plantor och trädgårdsdekorationer kompletteras av portar och stängsel från Wiśniowski – ett varumärke med 30 års erfarenhet som är välkänt i hela Europa. Företaget har belönats många gånger, blivit ett av de mest moderna och fått stort förtroende hos sina kunder.

Mer information hittar du på vår produktsida: www.grindspecialisten.com

Välkommen!