Stensättning – mark & anläggning

Just nu kan ni beställa stenläggnings tjänster i samband med vår plantering av växter.

Förutom tjänsterna som tillhandahålls av BARRVÄXT SPECIALISTEN, blir kunder alltmer intresserade av en mer omfattande tjänst som utförs i deras hem, på deras tomt, i deras trädgård.

Frågorna handlar främst om möjligheten att lägga marksten, bygga en mur, trappor eller andra tjänster i samband med mark och anläggning.

Med tanke på den ökande mängden sådana förfrågningar och önskan om att tillhandahålla en omfattande tjänst av pålitliga och professionella utförare, uppfyller BARRVÄXT SPECIALISTEN era förväntningar genom att inleda ett samarbete med företaget PERFEKT STENSÄTTNING!

Företaget har varit verksamt på den svenska marknaden sedan 2018 och har under denna tid betjänat många nöjda kunder (vilket bland annat kan ses genom recensioner på Google).

PERFEKT STENSÄTTNING är en heltäckande utförare av markarbeten med specialisering inom stenarbeten. De bygger murar, trappor, terrasser i sten. De utför omfattande projekt för att utforma områden runt huset tillsammans med årliga trädgårdsinstallationer.

Hela utbudet kan ses på www.stensattning.se Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av tjänster för att utforma tomten, från att dekorera trädgården med olika typer av växter, att stänga in hela utrymmet med stängsel och grindar till installationer av natursten på din terrass eller uppfart.

Från och med nu kan vi göra ännu mer för att skapa skönhet i din trädgård!

Vi välkomnar kontakt.


blank
blank
blank
blank