FineCrete | Fontäner | Figurer

Vi kan varmt rekommendera en unik och idealisk produkt som vi har lyckats skapa. Under företagets hela existens på marknaden har vi jobbat med våra produkter för att nöjda alla kunder under många år. Till slut lyckades vi att skapa FineCrete.

FineCrete har utsatts för laboratorietester för att kunna visa våra kunder att de köper produkt med högsta kvalitet.

FineCrete konststen är dubbelt så hållbar för belastning än vanliga betongkonstruktioner som används för att bygga broar och viadukter och fem gånger högre hållbarhet än betong som används i bostadsbyggandet.

Dess fantastiska egenskaper gör att den är mycket tålig mot extrema väderförhållanden… och oavset om produkten kommer att finnas på Sibirien eller Sahara ska den vara fortsatt fin för flera generationer. FineCrete är likt marmor inte bara pga. de fysikaliska egenskaperna, den är också lika estetisk.

TEKNISK INFORMATION OM MATERIAL FineCrete™ – konststen, som innehåller kvarts, alkaliskt berg, plagioklas och kalcium.

Tryckhållfasthet-medelvärde 88Mpa och maxvärde 107,5 Mpa FineCrete ™ – är väldigt tåligt för frost, regn, sol och vind – obsorptivitet är 1,9% FineCrete ™ har självläkande förmåga.

Detta material efterliknar de olika bergarter som: marmor, sandsten, kalcium och det gör att den är idealisk för arkitektoniska element. Monument, trappor, balustrad, fönsterbräde, krukor, kolumn, fontän, staket. Beroende på tillverkningsprocess ytan kan vara matt eller blank.Studier har påvisat imponerade fysikaliska egenskaper att vår nya produkt är tåligare än marmor.

Hållbarhet jämförelse FineCrete™ mot andra material:

OBS!

DETTA 

ÄR BESTÄLLNINGS VAROR

FÖR DETALJERADE INFORMATION RING TILL SÄLJARE

Villkor för köp av fontäner & figurer

Ångerrätt – Alla produkter så som fontäner, figurer, krukor, statyer etc. går ej att ångra efter att beställningen har lagts, dessa produkter produceras efter en särskild order och går ej att häva. SWORAB AB tar ut 50% av produktkostnader i förskott vid beställning. P.g.a. utav detta fakturerar vi kunden 50% av produktkostnader innan vi lämnar beställningen till produktionsfabriken.