Hembesökstjänst

Hembesökstjänst – Din vägledning till den perfekta trädgården

Vår hembesök tjänst är utformad för att ge dig en komplett och bekväm lösning för att skapa och underhålla din drömträdgård. När du bokar ett hembesök hos oss får du en omfattande timme av professionell rådgivning. Här nedan är vad vår hembesökstjänst inkluderar:

hembesök för trädgården

Professionell Rådgivning i Hemmet

Under en timmes besök kommer våra erfarna trädgårdsexperter till dig för att ge personlig rådgivning. Vi hjälper dig att identifiera vilka typer av växter som passar bäst i din trädgård, med hänsyn till dina önskemål och de specifika förutsättningarna i ditt hem. Vår expertis täcker allt från prydnadsväxter till nyttoväxter, och vi ger rekommendationer som främjar en hållbar och vacker trädgård.

Planteringsförutsättningar och Tips

Utöver växtrekommendationer, förklarar vi de bästa planteringsförutsättningarna för att säkerställa att dina växter trivs. Vi ger dig detaljerade råd om jordtyper, bevattning, sol- och skuggförhållanden samt andra viktiga faktorer som påverkar växternas hälsa och tillväxt. Våra tips är anpassade efter dina specifika förhållanden, vilket gör det lättare för dig att skapa och underhålla en blomstrande trädgård.

Priser och Rabatter

  • För kunder som inte har köpt växter från oss: Kostnaden för ett hembesök är 1450 SEK. Om du beställer vår planteringstjänst efter hembesöket, erhåller du hela beloppet som rabatt. Du får även samma belopp i rabatt om du gör en beställning med ett ordervärde överstigande 5000 SEK.

 

  • För kunder som har köpt växter från oss eller produkter överstigande ett ordervärde av 5000 SEK: Du får samma hembesök för det rabatterade priset av 725 SEK.

 

  • För kunder som har köpt vår plantering tjänst: Du får samma hembesök gratis förutsatt att hembesöket faller under garantitiden. Annars gäller priset ovan.

 

Avståndsbegränsning

Vår hembesökstjänst är tillgänglig för kunder inom ett avstånd på max 60 km från vårt lager. 

Detta säkerställer att vi kan ge snabb och effektiv service till alla våra kunder inom detta område.

 

Värde för Pengarna

Vår hembesökstjänst representerar ett enastående värde för pengarna. Genom att erbjuda en timmes expertis på plats och anpassad rådgivning, säkerställer vi att du får en tjänst som är både praktisk och kostnadseffektiv. Du sparar tid och får värdefull insikt som hjälper dig att förvandla din trädgård till ett grönskande paradis.

Att välja vår hembesökstjänst är att investera i din trädgårds framtid. Vi är engagerade i att leverera bästa möjliga service och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att boka ditt hembesök och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta trädgården.