Gräsmattor

Vare sig du vill så en ny gräsmatta från grunden, lägga ut en färdig gräsmatta eller förbereda markytan inför läggning så finns vi där för dig.

Vårt företag har sysslat med försäljning och plantering av inköpta produkter på ett professionellt sätt sedan 2007. Vi tillhandahåller alla nödvändiga material samt har rätt utrustning och kunskap. Vår personal ger dig gärna all information du behöver eller planterar de barrväxter som du har köpt till din trädgård.

gräsmatta i stockholm

För mer info, bokningar och offerter vänligen kontakta oss

070 960 65 66

[email protected]

Hur klipper man en nysådd gräsmatta?

Vänta med att klippa din gräsmatta för första gången tills att gräset når en höjd på 7-8 cm. Ställ in gräsklipparen på högsta höjden, du ska bara klippa toppen. En bra tumregel att hålla sig till är att aldrig klippa mer än 1/3 av gräset. Tänk på att aldrig klippa den när det är torka såvida du inte vattnar den varje dag. Se även till så att gräsklipparen och dess blad är i bra skick. Har du dåliga knivar/ rakblad så lär du byta ut dessa eller vässa innan klippning. Knivarna bör vässas 2-3 gånger per säsong och på så sätt undivker du gula toppar på din gräsmatta.